Nieuwjaarconcert 2013

Nieuwjaar 2013 voorzijde

 

Op 1 januari 2013 werd de evenementenhal van de Nieuwe Nobelaer weer gevuld met de swingende klanken van HOEDADSO. Voor de 37-ste keer, sinds het eerste Nieuwjaarsconcert van TeeWee’s bigband, verzorgde HOEDADSO het traditionele Nieuwjaarsconcert.
Omdat de gemeente Etten-Leur dit jaar bij dit concert aansloot met haar Nieuwjaarsreceptie was de evenementenhal al snel gevuld en het aanwezige publiek genoot tot de laatste noot toe van veelzijdige repertoire van HOEDADSO
HOEDADSO is inmiddels begonnen aan het nieuwe jaar 2013 en er staan al weer enkel optredens in optie. Ook zijn de voorbereiding van een nieuwe show opgestart.
Wilt u op de hoogte blijven van alle komende activiteiten dan kun je mailvriend worden van HOEDADSO. Stuur via de optie “contact” je volledige naam, postcode, woonplaats en emailadres naar ons toe. Uiteraard zorgen wij er voor dat uw gegevens met grote zorg beheerd worden.

 

Nieuwjaar 2013 achterzijde