“Love Is In The Air” in Schouwburg De Kring, Roosendaal

Love is in the air voorzijde

Zaterdag 8 december brengt Hoedadso nog één keer haar show LOVE IS IN THE AIR. Schouwburg de Kring wordt deze avond de plaats waar alle facetten van liefde muzikaal worden belicht. Verliefdheid, prille ontluikende liefde, passie, maar ook onzekerheid,liefdesverdriet en verbroken relaties. Vele componisten zijn door het thema liefde geïnspireerd maar een aantal nummers zijn door arrangementen die speciaal voor Hoedadso geschreven zijn in een eigen jasje gestoken. Door het gastoptreden van theaterkoor Close-Up krijgt deze uitvoering een nieuw (Roosendaals) gezicht. Er zijn speciale arrangementen geschreven die door Close-Up en Hoedaso gezamenlijk zullen worden uitgevoerd Na een aantal, in Roosendaal enhousiast onvangen, kleine concerten is Hoedadso voor het eerst in Roosendaal te beluisteren in een volledige theatershow. Een liefdevolle muzikale avond die u niet mag missen !!!!

 

Love is in the air achterzijde