BEST! in ZevenbergenBEST! in ZevenbergenBEST! in Zevenbergen

Datum: zaterdag 29 november 2014
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Hotel de Borgh, IJshof 1, 4761 BE Zevenbergen
Toegang: €7,50 per persoon
Kaartjes reserveren: info@hoteldeborgh.nl

In de opmaat naar het 25-jarig jubileum brengt Hoedadso het theaterprogramma ‘BEST!’

Met trots worden de registers opengetrokken om alle muzikale hoogtepunten van de afgelopen jaren te laten horen.

Hoedadso is het theaterorkest met passie, lef en enthousiasme dat muzikale topprestaties brengt. Het heeft een traditionele bigbandbezetting met saxofoons, trompetten, trombones, ritme sectie en is aangevuld met vier vocals. Onder leiding van de inspirerende orkestleider speelt het orkest een ongekende diversiteit aan muzikale stijlen.

In BEST! passeert het brede muzikale repertoire van Hoedadso de revue. Van Jazz en Swing, Disco en Dance, Latin jazz, Musical, American Songbook tot en met hedendaagse pop. Een heerlijk avondje genieten van de muziek van Lena Horne, ABBA, The Beatles, Kool & the Gang, Caro Emerald, Michael Bublé………

Het wordt weer een enerverend, ontroerend, spetterend en muzikaal feest met Hoedadso!

Flyer Best! Zevenbergen voorzijde

Flyer Best! Zevenbergen achterzijde