Nieuwjaarsconcert 2011

Nieuwjaarsdag in Etten-Leur vol tradities

Theatershow Hoedadso, Het Overweldigend Enerverend Doch Altijd Daverend Show Orkest, kortweg HOEDADSO is een theaterorkest in big band bezetting, aangevuld met vijf geweldige vocalisten. De muziekstijlen lopen uiteen van jazz via Zuid-Amerikaans tot popmuziek en dat staat garant voor spetterende optredens.
Regelmatig geeft het orkest – de afgelopen 19 jaar onder de bezielende leiding van (horecamakelaar) Adri Kas – een wervelende theatershow in de Theaterzaal van de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Zo ook op 19 november maar al eerder, op 6 november om precies te zijn, spelen ze het dak eraf in Udenhout tijdens de Big Band Battle. Het traditionele nieuwjaarsconcert op 1 januari, wederom in de Nobelaer, kun je ook alvast in de agenda zetten.

Op 3 maart treden ze op in Den Boogaard te Moergestel en de 24 ste die maand in Cultureel Centrum Zundert. HOEDADSO laat overigens graag zien en horen wat de mogelijkheden zijn om een optreden op maat te verzorgen. Bijvoorbeeld op evenementen, (bedrijfs)feesten, festivals, etc. Muzikaliteit en show op niveau en er mag gedanst worden…