Nieuwjaarsconcert 2014

Datum: woensdag 1 januari 2014
Aanvang: 15.00 uur
Locatie: De Nieuwe Nobelear, Etten-Leur
Zaal: Bresam Evenementenplein

Goede tradities moet je in stand houden. Het nieuwjaarsconcert van HOEDADSO is er daar één van. Er is niets gezelliger dan het inluiden van het nieuwe jaar met een concert van Het Overweldigend Enerverend Doch Altijd Daverend Show Orkest! Ook dit jaar is het concert onderdeel van de gezamelijke nieuwjaarsreceptie van de gemeente Etten-Leur en Nieuwe Nobelaer. Voor het concert hoef je niet te reserveren, de entree is gratis. Chef-kok René Antonissen heeft weer een speciaal Nieuwjaarsdiner samengesteld.

Besloten feest: GratisDatum: woensdag 1 januari 2014
Aanvang: 15.00 uur
Locatie: De Nieuwe Nobelear, Etten-Leur
Zaal: Bresam Evenementenplein

Goede tradities moet je in stand houden. Het nieuwjaarsconcert van HOEDADSO is er daar één van. Er is niets gezelliger dan het inluiden van het nieuwe jaar met een concert van Het Overweldigend Enerverend Doch Altijd Daverend Show Orkest! Ook dit jaar is het concert onderdeel van de gezamelijke nieuwjaarsreceptie van de gemeente Etten-Leur en Nieuwe Nobelaer. Voor het concert hoef je niet te reserveren, de entree is gratis. Chef-kok René Antonissen heeft weer een speciaal Nieuwjaarsdiner samengesteld.

Besloten feest: GratisDatum: woensdag 1 januari 2014
Aanvang: 15.00 uur
Locatie: De Nieuwe Nobelear, Etten-Leur
Zaal: Bresam Evenementenplein

Goede tradities moet je in stand houden. Het nieuwjaarsconcert van HOEDADSO is er daar één van. Er is niets gezelliger dan het inluiden van het nieuwe jaar met een concert van Het Overweldigend Enerverend Doch Altijd Daverend Show Orkest! Ook dit jaar is het concert onderdeel van de gezamelijke nieuwjaarsreceptie van de gemeente Etten-Leur en Nieuwe Nobelaer. Voor het concert hoef je niet te reserveren, de entree is gratis. Chef-kok René Antonissen heeft weer een speciaal Nieuwjaarsdiner samengesteld.

Besloten feest: Gratis