After-Party Theatershow MuzikaèlAfter-Party Theatershow MuzikaèlAfter-Party Theatershow Muzikaèl

Datum: 2 november 2013
Tijd: ca. 22:00
Locatie: De Kring, Roosendaal

Hoedadso speelt op de After-Party van de Theatershow van Muzikaèl

muziek, cultuur uit de regio
Muzikaèl
More than music

In hun nieuwste show laat de enthousiaste amateurvereniging zien dat zij tot meer in staat zijn dan alleen mooie muziek maken. Samen met hun eigen band, de diverse muziekstijlen, dans, kleding en een vleugje humor maken zij een show die van het begin tot het eind de muziekliefhebber zal boeien.Datum: 2 november 2013
Tijd: ca. 22:00
Locatie: De Kring, Roosendaal

Hoedadso speelt op de After-Party van de Theatershow van Muzikaèl

muziek, cultuur uit de regio
Muzikaèl
More than music

In hun nieuwste show laat de enthousiaste amateurvereniging zien dat zij tot meer in staat zijn dan alleen mooie muziek maken. Samen met hun eigen band, de diverse muziekstijlen, dans, kleding en een vleugje humor maken zij een show die van het begin tot het eind de muziekliefhebber zal boeien.Datum: 2 november 2013
Tijd: ca. 22:00
Locatie: De Kring, Roosendaal

Hoedadso speelt op de After-Party van de Theatershow van Muzikaèl

muziek, cultuur uit de regio
Muzikaèl
More than music

In hun nieuwste show laat de enthousiaste amateurvereniging zien dat zij tot meer in staat zijn dan alleen mooie muziek maken. Samen met hun eigen band, de diverse muziekstijlen, dans, kleding en een vleugje humor maken zij een show die van het begin tot het eind de muziekliefhebber zal boeien.