Theatershow “Zappen” in De Kring, RoosendaalTheatershow “Zappen” in De Kring, RoosendaalTheatershow “Zappen” in De Kring, Roosendaal

Datum: zaterdag 23 november 2013
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Schouwburg De Kring, Roosendaal

Na het succes van vorig jaar komt de bigband met vier vocalisten met een spetterende avond vol muzikale verrassingen. Spelend met een virtuele afstandsbediening wordt u meegevoerd langs dramatische films en spannende krimi’s. Via songs van Disney en het Eurovisie Songfestival belandt u bij Una Voce Particolare en Toppop.

23-11 in Roosendaal

Theatershow “Zappen” 23 november in De Kring, Roosendaal

Theatershow

Theatershow “Zappen”

Datum: zaterdag 23 november 2013
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Schouwburg De Kring, Roosendaal

Na het succes van vorig jaar komt de bigband met vier vocalisten met een spetterende avond vol muzikale verrassingen. Spelend met een virtuele afstandsbediening wordt u meegevoerd langs dramatische films en spannende krimi’s. Via songs van Disney en het Eurovisie Songfestival belandt u bij Una Voce Particolare en Toppop.

23-11 in Roosendaal

Theatershow “Zappen” 23 november in De Kring, Roosendaal

Theatershow

Theatershow “Zappen”

Datum: zaterdag 23 november 2013
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Schouwburg De Kring, Roosendaal

Na het succes van vorig jaar komt de bigband met vier vocalisten met een spetterende avond vol muzikale verrassingen. Spelend met een virtuele afstandsbediening wordt u meegevoerd langs dramatische films en spannende krimi’s. Via songs van Disney en het Eurovisie Songfestival belandt u bij Una Voce Particolare en Toppop.

23-11 in Roosendaal

Theatershow “Zappen” 23 november in De Kring, Roosendaal

Theatershow

Theatershow “Zappen”