Zang

Zang:

Anita van Doremalen
Vanaf mijn achtste is zingen mijn grootste hobby. Ik begon als kind in een kerkkoor en zong de sopraan solo’s uit Latijnse missen van bekende componisten als Mozart, Haydn etc.
Ik volgde zanglessen aan de Tilburgse muziekschool en zong 18 jaar met veel plezier bij de musicalvereniging Boems. Daarnaast bleef ik zingen in diverse koren zoals het vrouwenkoor Cantemus en het Kempisch Kamerkoor. Nu inmiddels maak ik met veel plezier al zo’n 15 jaar deel uit van de vocal groep van Hoedadso. Het is fantastisch om met zo’n geweldige Bigband verschillende muziekstijlen te mogen zingen. Elk optreden is een feestje!!!

Paula Verheijen
Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Theater loopt als een rode draad door mijn leven.
Vanaf mijn 4e heb ik 16 jaar lang klassiek/modern ballet gedaan.
Als studente speelde ik in veel toneelstukken, van Brecht tot Shakespeare.
Daarna “ontdekte” ik pas echt mijn stem. De combinatie van zang, dans en toneel vond ik zo leuk dat ik bij musical terecht gekomen ben. Ik heb prachtige musicalhoofdrollen mogen vertolken bij Boems in Tilburg.
Daarnaast deed ik regelmatig mee aan de revues van Max Mini in Etten-Leur, waar Theo Wouters me vroeg om bij Hoedadso te komen. Inmiddels maak ik al 20 jaar met veel plezier deel uit van de vocalgroep.

Gert-Jan van Delft
Sinds de oprichting van Hoedadso ben ik bas/bariton bij de vocalgroup. Ik heb 22 jaar bij Musicalvereniging BOeMS gezongen en gedanst. Ik heb als gastzanger gezongen bij: Kempisch Kamerkoor uit Reusel, TNT harmonie Tilburg, Boxtel’s Harmonie, Tilburgsbegeleidingsorkest en Harmonie Constantia uit Etten-Leur.
Met familie en vrienden gezongen als ‘High Pitched Vocals’. Mijn vocalcoach is Harry Ruijl uit Tilburg. Mijn hobby’s zijn : Tuinieren, muziek maken, dansen, fitnessen, kamperen, feesten en lekker eten.

Nick Jonk