Ritme-sectie

Ritme-sectie

André Roelandse (toetsen)
André Roelandse de pianist dus, een betere benaming is toetsenist, want je moet tegenwoordig ook synthesizer, orgel met name Hammond en piano kunnen spelen.
Al op zeer jonge leeftijd begonnen. Terwijl andere jongens “op voetbal” gingen, lag mijn woensdagmiddag besteding eerst thuis en later bij de muziekschool St. Frans. En heel eerlijk; ik vond er niks aan. Tot op een gegeven moment mijn pianoleraar het flitsende inzicht kreeg om deze leerling richting de jazz- en popmuziek te sturen. Toen werd het leuk. Altijd in bandjes gespeeld, begeleiding bij muziekexamens op St. Frans en ook nog een blauwe maandag conservatorium gedaan. Maar liever een goede amateur dan een slechte prof. Dus dat conservatorium werd niks. In die tijd waren er nog geen jazz- of popopleidingen, dus wat betreft jazz en pop is deze pianist een autodidact.
Na heel veel ervaring opgedaan te hebben, is het mij gelukt pianist (lees toetsenist) bij een heel gezellige, maar zeker muzikaal gezien een hoogstaand gezelschap genaamd Hoedadso, te worden.
Naast dit theaterorkest ben ik invalpianist bij de Black Sheep Big Band in Fijnaart, comboleider bij theatergroep Theatr’EL, pianist bij Just-Us in Prinsenbeek en de gelegenheidsformatie Fanjazztic.

Bart van der Velden (gitaar)

Eric Dekkers (bas)

Wil van Lammeren (drums)
Ik ben Wil, van de potten en de pannen… het slagwerk dus. Muziek heeft mij altijd mateloos geïnteresseerd. Als kind maakte ik overal trommels van, maar het heeft tot mijn 14de geduurd totdat ik ging drummen. Ik zat toen ook op de middelbare school waar ik muziekvrienden trof en bandjes mee formeerde, veel pop en jazz muziek. Ik wil een allround slagwerker zijn, speel klassiek en lichte muziek, zowel ongestemd als gestemd (o.a. pauken en vibrafoon) slagwerk. Sinds 2003 ben ik bij Hoedadso, waar ik het enorm naar mijn zin heb. Vooral omdat we een heel veelzijdig repertoire hebben.

vacature (percussie)